Γλέντι στου Χατζή

Το διδασκαλείο παραδοσιακού χορού & μουσικής Χορωδείον διοργανώνει μεσημεριανό γλέντι στο εστιατόριο Χατζής (Κοκκίνι Χάνι) την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 ώρα 13:30.

Μέσα από το ηχόχρωμα του Δημήτρη Σγουρού, του Δημήτρη Σιδερή, του Στέλιου Συκάκη και του Μιχάλη Κονταξάκη θα μεταβούμε νοερώς στα παλαιά χοροστάσια και θα απολαύσουμε σπάνιες παραδοσιακές μελωδίες της Κρήτης. Το Χορωδείον θέλοντας να τιμήσει τον Δημήτρη Σγουρό και τον τόπο καταγωγής του (Κριτσά Μεραμπέλου), θα παρουσιάσει ένα σύντομο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από την εν λόγω περιοχή! Αυτή τη φορά όμως προσαρμοσμένο στις σημερινές συνθήκες (μουσικοί & χορευτές ντυμένοι με την σημερινή και όχι με την παλαιά ενδυμασία - μουσικοί πάνω σε πάλκο και όχι στη μέση του χορευτικού κύκλου - χορευτές σε πίστα μπροστά από τους μουσικούς και όχι γύρω από αυτούς). Ο λόγος για τον οποίο γίνεται μεσημεριανή ώρα αυτό το γλέντι είναι για να μπορέσουνε να γλεντίσουνε μικροί και μεγάλοι. Για να δοθεί η ευκαιρία στην οικογένεια και κυρίως στα μικρά παιδιά να συμμετέχουν στο γλέντι (κάτι που είναι δύσκολο έως αδύνατο να πραγματοποιηθεί αν δεν σταματήσουνε τα σημερινά γλέντια να ξεκινάνε 11 ή πολλές φορές και 12 η ώρα τη νύχτα). 

Μενού:

Θα υπάρχει πλήρες νηστίσιμο και αρτύσιμο μενού! Όσοι έχουνε επισκεφθεί ξανά το εστιατόριο Χατζής σίγουρα θα ΄΄έχουνε να λένε΄΄ για την άψογη κουζίνα και το φιλικό περιβάλλον.

Είσοδος:

-7€ με παιδικό μενού για ηλικίες έως και 8 ετών

-15€ με πλήρες μενού για ηλικίες από 9 και άνω

Κρατήσεις:

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε έγκαιρα και ενημερώστε για τον αριθμό νηστίσιμων και αρτύσιμων μενού στο νούμερο 2810762652.

Με το καλό να σμίξουμε!

Πατήστε εδώ για να δείτε την εκδήλωση στο Facebook…


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ